!
!
wandklok_5848

Wandklokken

Het aanbod wandklokken te vinden in de webshops bestaat uit circa 500 wandklokken in moderne en klassieke uitvoeringen. Het totale aanbod klokken in de klokkenwinkel in Gaanderen is circa 250. De wandklokken zijn voor het grote deel van Duitse kwaliteitsmerken zoals Ams, Hermle en Asso. Deze hebben een quarz uurwerk, werkend op batterij of een mechanisch uurwerk. Dit is afhankelijk van de uitvoering. Een moderne wandklok heeft meestal een quartz uurwerk werkend op batterij. Een klassieke wandklok heeft vaker nog een mechanisch uurwerk.

In de meeste gevallen hebben wandklokken geen slagwerk meer, vooral bij moderne wandklokken is dit bijna niet meer het geval. Bij de klassieke wandklokken zijn het hoofdzakelijk nog de regulateurs die over een slagwerk beschikken. Soorten slagwerk zijn onder andere Westminster, bim-bam of belslag. Bij de klokken die over een slagwerk beschikken is dit terug te vinden in de bijschrijving in de webshop. Tevens is bij de beschrijving te zien of een klok op voorraad is en anders staat er een levertijd weergegeven. Wanneer u een bepaalde klok in de winkel wilt komen bekijken neem dan vooraf contact op zodat we kunnen zorgen dat deze in de winkel aanwezig is.
Alle wandklokken worden geleverd met 24 maanden garantie. Door circa 35 jaar ervaring met klokken verkoop en reparatie kunt u rekenen op een goede service.

Enkele voorbeelden van wandklokken:

moderne wandklok                                  wandklok

Moderne wandklok zilver met leisteen motief.                  Wandklok messing gekleurd met notenhouten achterwand.