Wandklokken

Het aanbod wandklokken te vinden in de webshops bestaat uit circa 750 wandklokken in moderne en klassieke uitvoeringen.
De wandklokken zijn voor het grote deel van Duitse kwaliteitsmerken zoals AMS, Hermle, Asso en Haller. Daarnaast leveren wij ook andere Nederlandse merken zoals JEKA en Karlsson.
De wandklokken beschikken over een quarz uurwerk, werkend op batterij of over een mechanisch uurwerk. Dit is afhankelijk van de uitvoering. Een moderne wandklok heeft meestal een quartz uurwerk werkend op batterij. Een klassieke wandklok heeft vaker nog een mechanisch uurwerk.

wandklok

In de meeste gevallen hebben wandklokken geen slagwerk meer, vooral bij moderne wandklokken is dit bijna niet meer het geval. Bij de klassieke wandklokken zijn het hoofdzakelijk nog de regulateurs die over een slagwerk beschikken. Soorten slagwerk zijn onder andere Westminster, bim-bam of belslag. Bij de klokken die over een slagwerk beschikken is dit terug te vinden in de beschrijving in de webshop. Tevens is bij de beschrijving te zien of een klok op voorraad is en anders staat er een levertijd weergegeven.

Alle wandklokken worden geleverd met 24 maanden garantie. Door meer dan 35 jaar ervaring met klokken verkoop en reparatie kunt u rekenen op een goede service.