Wandklokken

Het aanbod wandklokken in de webshops bestaat uit circa 900 wandklokken in moderne en klassieke uitvoeringen.
De wandklokken zijn voor een groot deel van Duitse kwaliteitsmerken zoals AMS en Hermle. Daarnaast leveren wij ook Nederlandse merken zoals NeXtime, JEKA en Karlsson.
De wandklokken beschikken over een quartz uurwerk, werkend op batterij, of over een mechanisch uurwerk. Dit is afhankelijk van de uitvoering. Een moderne wandklok heeft meestal een quartz uurwerk werkend op batterij. Een klassieke wandklok heeft vaak nog een mechanisch uurwerk.

wandklok

In de meeste gevallen hebben wandklokken geen slagwerk meer; vooral bij moderne wandklokken is dit bijna niet meer het geval. Bij de klassieke wandklokken zijn het hoofdzakelijk nog de regulateurs die over een slagwerk beschikken. Soorten slagwerk zijn onder andere Westminster, bim-bam of belslag. Bij de klokken die over een slagwerk beschikken, is dit terug te vinden in de beschrijving in de webshop. Tevens is bij de beschrijving te zien of een klok op voorraad is, en anders staat er een levertijd aangegeven.

Alle wandklokken worden geleverd met 24 maanden garantie. Door meer dan 35 jaar ervaring met de verkoop en reparatie van klokken kunt u rekenen op een goede service.